Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και το εξαιρετικό, δικό της, "One in a Million" τη σύστησε στο ευρύ κοινό.

Εμείς ακούμε το (επίσης εξαιρετικό) "Won't Leave. "Φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής που με έκαναν να αποκτήσω πίστη στο μέλλον της μουσικής στη χώρα μας", δήλωσε στο SONIK, στη συλλεκτική έκδοση για το 2014.

Και συνέχισε: "Για μένα αυτό αποτελεί κινητήρια δύναμη και παίζει καθοριστικό ρόλο στο να προχωράω όσο πιο δημιουργικά και αληθινά μπορώ στην Ελλάδα. Υπάρχει μια νέα γενιά καλλιτεχνών που έχει πολλά να πει και πιστεύω πως το κοινό θα αρχίσει σιγά-σιγά να το αναγνωρίζει αυτό. Μερικοί από αυτούς τους οποίους αναφέρομαι είναι οι: Μαρίζα Ριζου, Sissy Rada, Where's Wilder, Leon of Athens, Moa Bones, Minor Project, Echo Train, Katerina Polemi, Marietta Fafouti, Irene Skylakaki, Sugahspank, Nouveau Sextet, Next Step Quintet και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που δεν έχω ακούσει ακόμη. Τυχαίνει να είναι και πολύ ωραίοι άνθρωποι και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα στήριξης και αλληλεγγύης, υγιές απαλλαγμένο από μικροπρεπείς ανταγωνισμούς. Χτίζονται σημαντικά θεμέλια και υποδέχομαι το 2015 με αισιοδοξία!"