Από το πρωί μέχρι και τις 16:00 επιλέγουμε πραγματικά κορυφαία κομμάτια, από ένα εύρος ειδών, στο ραδιόφωνο μας, www.avopolisradio.gr. Συντονιστείτε και ακούστε πρώτοι στο Avopolis Radio κομμάτια νέας εσοδείας που προτείνουμε, αλλά και κομμάτια από το παρελθόν που δεν είναι τα προφανή...

Μετά τις 16:00 και μέχρι τις 18:00, στα μικρόφωνα του Avopolis Radio, ο Τάσος Μαγιόπουλος και η Αναστασία Τουρούτογλου. Το καθημερινό μουσικό (και όχι μόνο) μαγκαζίνο του Avopolis. Επικαιρότητα, νέες κυκλοφορίες, ταινίες, βιβλία, ακόμα και fashion, από το δίδυμο των Avopolis.gr, Platform.gr, Allyou.gr!

18:00 - 20:00  Βαγγέλης Αγγελάκης. Δυναμώστε την ένταση και πάμε μαζί σε ένα μουσικό ταξίδι, με την εκπομπή που ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακούσεις, με την καλή έννοια. Όποιος έχει ακούσει τον Βαγγέλη Αγγελάκη (Dj Angel) στα μαγαζιά που έχει παίξει, γνωρίζει πως για αυτόν, η καλή μουσική δεν έχει στυλ και εθνικότητα.

20:00 - 22:00 Aνδρέας Κύρκος. Αφιερώματα στο παρελθόν της μουσικής και ιστορίες από τον κινηματογράφο, σε μια εκπομπή για αθεράπευτους καταναλωτές της pop κουλτούρας.