Από το πρωί μέχρι και τις 16:00 επιλέγουμε πραγματικά κορυφαία κομμάτια, από ένα εύρος ειδών, στο ραδιόφωνο μας, www.avopolisradio.gr. Συντονιστείτε και ακούστε πρώτοι στο Avopolis Radio κομμάτια νέας εσοδείας που προτείνουμε, αλλά και κομμάτια από το παρελθόν που δεν είναι τα προφανή...

Μετά τις 16:00 και μέχρι τις 18:00, στα μικρόφωνα του Avopolis Radio, ο Τάσος Μαγιόπουλος και η Αναστασία Τουρούτογλου. Το καθημερινό μουσικό (και όχι μόνο) μαγκαζίνο του Avopolis. Επικαιρότητα, νέες κυκλοφορίες, ταινίες, βιβλία, ακόμα και fashion, από το δίδυμο των Avopolis.gr, Platform.gr, Allyou.gr!

 

Στις 18:00 τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Δημήτρης Λιλής με τον Ζώη Χαλκιόπουλο (popaganda.gr). Fresh ήχοι από ένα ευρύ φάσμα (electro, soul, hip hop, pop, indie) και -όπως πάντα- αποκλειστικότητες από την ελληνική και διεθνή σκηνή...

 

20:00-22:00 Πέτρος Μακρής.  Pop/rock ήρωες του παρόντος και του παρελθόντος, από ένα γνήσιο λάτρη της μουσικής και των δίσκων, με αφορμές από τη μουσική επικαιρότητα, το σινεμά και όχι μόνο.

 

22:00-24:00 Γιώργος Παπανικολάου. Dark, neo-folk, electro ήχοι, από τον άνθρωπο πίσω από τη Front of House. Μαζί: προτάσεις για έξοδο, δίσκοι, συνεντεύξεις με ονόματα του χώρου.

 

Συντονιστείτε τώρα στο Avopolis Radio (www.avopolisradio.gr)